Wie zijn wij

Wij zijn een team van drie ervaren bewindvoerders en voldoen aan alle kwaliteitseisen die de rechtbank stelt. Tevens zijn wij lid van de Branchevereniging BPBI, die nog zwaardere kwaliteitseisen stelt. Ook daar voldoen wij aan.

Onze missie is om kwaliteit te leveren aan onze cliënten. Sociaal, respectvol en transparant communiceren, om op die manier een gezonde financiële huishouding te bereiken. Door onze blijvende kleinschaligheid kennen wij onze cliënten goed en blijft het contact persoonlijk en vertrouwd. Wij zijn goed te bereiken op onze spreekuren en mails beantwoorden wij binnen twee werkdagen. Je krijgt inlogcodes van ons systeem en kunt altijd meekijken wat er gebeurt met je geld.

Wij hebben ieder onze eigen kwaliteiten en werken samen om je optimaal te kunnen bedienen. Hierdoor vormen wij een sterk team, waarbij wij ons uiterste best doen om je te ontzorgen.

Wij zullen ons even voorstellen:

Hans Schuurmans

Na 35 jaar bij een bank te hebben gewerkt als financieel adviseur, ben ik door een grootscheepse reorganisatie van de bank in 2013 in de bewindvoerders-branche terechtgekomen. Achteraf gezien had dit voor mij al veel eerder mogen gebeuren. Het werk wat wij met zijn drieën doen is erg dankbaar werk.

lees meer...

Ik vind het een uitdaging om onze cliënten te motiveren en te enthousiasmeren om goed met ons samen te werken. Dit begint al bij het kennismakings-/aanmeldingsgesprek. De toekomstige cliënt moet het niet als een verplichting ervaren maar als aangeboden hulp. We moeten ook goed samenwerken waar mogelijk. En ik zeg altijd dat we niet tegenover elkaar moeten komen staan. Dat kan nooit de bedoeling zijn van vrijwillig beschermingsbewind. Een goede samenwerking komt en blijft in stand door o.a. vaak en juist te communiceren. Dat verwachten we dan ook van onze cliënten en/of hun begeleiders. Onze bereikbaarheid (telefonisch en via mail) en het nakomen van gemaakte afspraken is dan ook onze hoogste prioriteit.

Omdat wij kleinschalig werken, omdat we met z’n drieën zijn, hebben wij korte lijnen en weten we van elkaar wat er speelt.
Zo hebben wij ook een taakverdeling gemaakt en doen we wat we het leukst vinden.
José en Ineke met name de backoffice en ik de spreekuren , alle nieuwe kennismakings- en aanmeldingsgesprekken en de communicatie met mijn cliënten en verwijzers/hulpverleners.
Dit maakt ons kantoor wel zo uniek.

minder

José de Meijer

Na 30 jaar bij een bank te hebben gewerkt, vond ik het tijd mijn kennis met mijn passie te combineren en heb ik na diverse opleidingen voor het vak bewindvoerder gekozen.
Na twee jaar op een bewindvoerderskantoor te hebben gewerkt ben ik in 2013 als zelfstandig bewindvoerder gestart. Dit doe ik nog steeds met hart en ziel.

lees meer...

Ik ben een sociaal persoon met kennis en kunde van het vak en heb een groot gevoel voor rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid. Ik zet me in tot het uiterste om een goed financieel evenwicht te bereiken en te behouden voor onze cliënten.

Hierbij is mijn lijfspreuk: “Ik zeg wat ik doe, en ik doe wat ik zeg!”.
Respect voor elkaar vind ik heel belangrijk. Je hoort mij vaak zeggen “Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wil worden”. Voor mij is iedereen gelijk en op die manier wil ik ook graag communiceren.

Tijd en aandacht voor onze cliënten vind ik belangrijk, het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Om deze aandacht te behouden voeren wij indien nodig een cliëntenstop in.

De samenwerking met Hans en Ineke is optimaal. Wij hebben ieder onze eigen kwaliteiten waardoor wij een duidelijke taakverdeling hebben. Wij kunnen op elkaar rekenen en op ieder moment vervangen indien noodzakelijk. Zo zijn we minder kwetsbaar en blijven onze cliënten verzekerd van goed geleverd werk.

minder

Ineke Kolijn

Vanaf 1 augustus 2017 werk ik met veel plezier bij Hans en José.
Ik ben begonnen als administratief ondersteuner, maar al snel werd ik door de rechtbank ook tot bewindvoerder benoemd.

lees meer...

Van oorsprong ben ik maatschappelijk werker. Voorheen was ik budgetbegeleider in een opvang voor dak- en thuislozen. Daar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan die ik nu iedere dag weer kan gebruiken.

Er zijn verschillende redenen waarom ik ervoor heb gekozen om bewindvoerder te worden. In eerste instantie omdat ik de inhoud van het werk leuk vind. In tegenstelling tot de meeste mensen hou ik van de administratie regelen, alles netjes ordenen en ingewikkelde dingen uitzoeken. Voor mij is dat een soort puzzelen en dat is één van mijn hobby’s. Een andere reden is dat er diverse oorzaken kunnen zijn waarom mensen een steuntje in de rug nodig hebben om daarna weer zelf verder te kunnen. Ik vind het mooi dat ik daar in mijn werk een rol in kan spelen terwijl ik ondertussen doe wat ik leuk vind.

minder