Wie zijn wij

José de Meijer is een ervaren bewindvoerder en wij voldoen aan alle kwaliteitseisen die de rechtbank stelt. Tevens zijn wij lid van de Branchevereniging Horus, die nog zwaardere kwaliteitseisen stelt. Ook daar voldoen wij aan.

Onze missie is om kwaliteit te leveren aan onze cliënten. Sociaal, respectvol en transparant communiceren, om op die manier een gezonde financiële huishouding te bereiken. Door onze blijvende kleinschaligheid kennen wij onze cliënten goed en blijft het contact persoonlijk en vertrouwd. Wij zijn goed te bereiken op onze spreekuren en mails beantwoorden wij binnen twee werkdagen. Je krijgt inlogcodes van ons systeem en kunt altijd meekijken wat er gebeurt met je geld.

Wij zullen ons even voorstellen:

José de Meijer

Na 30 jaar bij een bank te hebben gewerkt, vond ik het tijd mijn kennis met mijn passie te combineren en heb ik na diverse opleidingen voor het vak bewindvoerder gekozen.
Na twee jaar op een bewindvoerderskantoor te hebben gewerkt ben ik in 2013 als zelfstandig bewindvoerder gestart. Dit doe ik nog steeds met hart en ziel.

Ik ben een sociaal persoon met kennis en kunde van het vak en heb een groot gevoel voor rechtvaardigheid en verantwoordelijkheid. Ik zet me in tot het uiterste om een goed financieel evenwicht te bereiken en te behouden voor onze cliënten.

Hierbij is mijn lijfspreuk: “Ik zeg wat ik doe, en ik doe wat ik zeg!”.
Respect voor elkaar vind ik heel belangrijk. Je hoort mij vaak zeggen “Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wil worden”. Voor mij is iedereen gelijk en op die manier wil ik ook graag communiceren.

Tijd en aandacht voor onze cliënten vind ik belangrijk, het gaat om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Om deze aandacht te behouden voeren wij indien nodig een cliëntenstop in.